Podižemo prodaju na viši nivo

Podižemo prodaju na viši nivo

Pomažemo vam da sprovedete vaše strategije i dostignete odlične prodajne rezultate.
Naš rad podređujemo osnovnom cilju: uspešnijoj prodaji naših klijenata

Naš rad podređujemo osnovnom cilju: uspešnijoj prodaji naših klijenata

Usmereni smo na implementaciju i merenje rezultata.
Povećavamo prodajne rezultate

Povećavamo prodajne rezultate

Mercuri International vam pomaže u postizanju visokih rezultata u prodaji. Zajedno sa vama definišemo željene rezultate, oblikujemo najbolja rešenja i merimo povraćaj investicije.
Prodajni menadžment - ključni faktor uspeha

Prodajni menadžment - ključni faktor uspeha

Vaši menadžeri prodaje su ključni za postizanje uspeha u prodaji. Mercuri International vam pomaže da ih pretvorite u vrhunske.

Taking Sales to a Higher Level

Finansije
Nazad

Finansije

Koji marketinški ili prodajni pristup je najuspešniji u finansijskom segmentu? Šta očekuju korisnici kojima su potrebne bankarske usluge, usluge osiguranja ili slične finansijske usluge? Šta takve konpanije mogu pružiti svojim klijentima i komitentima? Kako da izvode proaktivne prodajne aktivnosti, kako da razviju bazu podataka najperspektivnijih prodajnih prilika za naredni period, kako te prilike da iskoriste na najbolji način? Kako da obezbede uspešno ispunjavanje prodajnih ciljeva, sticanje novih kupaca kao i uspešnu unakrsnu prodaju postojećim kupcima? Na koji način sticati i produbiti saradnju sa ključnim kupcima? Ovo su samo neka od pitanja, koja su od presudnog značaja za uspeh u sektoru finansijskih usluga.

Odgovori se mogu naći na različitim mestima, ono što vam možemo garantovati je, da  se svi saveti  zasnivaju najpre na vašoj trenutnoj realnoj situaciji na tržištu i vašim dugoročnim ciljevima, a u isto vreme i na bogatim iskustvima naših konsultanata u radu sa finansijskim sektorom.

Zbog usmerenosti na rezultate naš rad obuhvata savetovanje za izbor odgovarajućih načina rada, razvoj menadžerskih i liderskih sposobnosti specifičnih za ovu delatnost, razvoj prodajnih kapaciteta za sticanje novih klijenata na različitim nivoima prodaje i razvoj posebnih sposobnosti za očuvanje i razvoj prodaje postojećim klijentima i načine praćenja uspeha u celokupnoj prodajnoj aktivnosti.  Zajedno sa vama možemo unaprediti prodajne procese, oblikovati uputstva za praktično delovanje – prodajni priručnik – i razvijati vaš prodajni sektor u pravcu uspešnijeg delovanja.