Podižemo prodaju na viši nivo

Podižemo prodaju na viši nivo

Pomažemo vam da sprovedete vaše strategije i dostignete odlične prodajne rezultate.
Naš rad podređujemo osnovnom cilju: uspešnijoj prodaji naših klijenata

Naš rad podređujemo osnovnom cilju: uspešnijoj prodaji naših klijenata

Usmereni smo na implementaciju i merenje rezultata.
Povećavamo prodajne rezultate

Povećavamo prodajne rezultate

Mercuri International vam pomaže u postizanju visokih rezultata u prodaji. Zajedno sa vama definišemo željene rezultate, oblikujemo najbolja rešenja i merimo povraćaj investicije.
Prodajni menadžment - ključni faktor uspeha

Prodajni menadžment - ključni faktor uspeha

Vaši menadžeri prodaje su ključni za postizanje uspeha u prodaji. Mercuri International vam pomaže da ih pretvorite u vrhunske.

Taking Sales to a Higher Level

Mercuri International | Politika kolačića i privatnosti
Nazad

Mercuri International | Politika kolačića i privatnosti

Nastavljajući da koristite ovaj sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Ovo možete promeniti i pronaći više informacija na ovom linku.

Politika Kolačića i Privatnosti

Mercuri International pridaje veliki značaj pažljivom rukovanju ličnih podataka dobijenih od strane kupaca i posetilaca sajta. Osiguravamo da se svim ličnim podacima postupa u skladu sa zakonom. Ova Izjava o privatnosti je ograničena na sopstvenu administraciju Mercuri International i sopstvene website domene i ne odnosi se na korišćenje ličnih podataka od strane trećih lica koja mogu biti povezana sa našim web sajtom, na primer, putem hiperlinkova.

Mercuri International koristi podatke koje unesete

  • Da se povinuje vašim zahtevima za informacijama, uključujući informacije koje se odnose na trening kurseve;
  • Da prosledi bilten i druge informativne izveštaje;
  • Za obradu podataka istraživanja ako ste se registrovali za projekat istraživanja;
  • Da obavi sve aktivnosti koje se odnose na upis i učešće u trening kursu;
  • Da vas drže u toku sa treninzima i razvojima koji bi mogli biti od interesa za vas;
  • Za sve druge aktivnosti i procese povezane sa vođenjem našeg trening kursa, uključujući e-učenje.

Vaše informacije ćemo koristiti samo u okvuru Mercuri International grupe, i nećemo ove podatke otkrivati trećim licima, ukoliko to nije vaša eksplicitna želja.

Mercuri International koristi kolačiće na www.mercuri.net i srodnim domenima i aplikacijama. Korišćenjem našeg sajta pristajete na korišćenje kolačića. Kolačić je mali tekstualni fajl koji se čuva u vašem web pretraživaču i dozvoljava nama ili trećoj strain da vas prepozna. Kolačići se mogu koristiti u sledeće svrhe: (1) da omoguće određene funkcije; (2) da obezbede analitiku; (3) da sačuvaju vaše preference; i (4) da omoguće prikazivanje oglasa i behavioral advertising. Kolačići mogu biti ili kolačići sesije ili stalni kolačići. Kolačić sesije ističe automatski kada zatvorite svoj pretraživač. Stalni kolačić će ostati dok ne istekne ili dok ne obrišete svoje kolačiće. Datumi isteka su postavljeni u samim kolačićima; neki mogu isteći nakon nekoliko minuta dok drugi mogu isteći nakon nekoliko godina. Kolačići postavljeni od strane sajta koji posećujete se ponekad nazivaju “kolačići prve stranke,” dok se kolačići postavljeni od strane drugih kompanija ponekad nazivaju “kolačići trećih lica.”

Ako vam se ne dopada ideja o kolačićima ili određenom tipu kolačića, možete promeniti podešavanja vašeg pretraživača da obriše kolačiće koji su već postavljeni i da ne prihvata nove. Da biste saznali više o tome kako to da uradite, posetite strane za pomoć na vašem pretraživaču. Imajte na umu, međutim, da ukoliko obrišete kolačiće ili ih ne prihvatite, možda nećete biti u mogućnosti da koristite sve funkcije koje nudimo, možda nećete biti u mogućnosti da sačuvate svoje preference, i neke od naših stranica možda neće biti pravilno prikazane.

Google kolačići

Mercuri International koristi Google Analytics za analizu korišćenja ovog web sajta. Google Analytics generiše statističke i druge informacije o korišćenju web sajta pomoću kolačića, koji su sačuvani na računarima korisnika. Generisane informacije u vezi sa našim web sajtom se koriste za kreiranje izveštaja o korišćenju sajta. Google e sačuvati i koristiti ove informacije. Google-ova politika privatnosti je dostupna na: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Odbijanje kolačića

Većina pretraživača vam dozvoljava da odbijete prihvatanje kolačića. U Internet Explorer-u, možete odbiti sve kolačiće klikom na “Tools”, “Internet Options”, “Privacy”, i izborom “Block all cookies” koristeći klizni selektor.

U Firefox-u, možete podesiti vaša podešavanja o kolačićima klikom na “Tools”, “Options” i “Privacy”.

Blokiranje kolačića e imati negativan uticaj na upotrebljivost nekih sajtova.