Farmacija i Briga o zdravlju

Ukupna delatnost zdravstvene nege uključuje čitav niz različitih kompanija, proizvoda i usluga, koji su sadržajno veoma složeni, a njihova prodaja snažno regulisana propisima. Rad na tržištu i prodaja su u ovakvim uslovima zahtevni i od svih učesnika zahtevaju visok stepen stručnosti i usmerenja na ljude odnosno pacijente.

Kako obezbediti uspešno delovanje stručnih saradnika u kontaktu sa raznim sagovornicima unutar sistema zdravstva – sa doktorima, specijalistima, donosiocima odluka, farmaceutima… a sve to u visoko konkurentnim i zahtevnim uslovima. Kako voditi i kojim sistemima i metodama upravljati ekipom stručnih saradnika, kako usmeravati i pratiti njihovo dugoročno orijentisano i svakodnevno delovanje? Ovo je sadržaj programa razvoja, koji stavljamo na raspolaganje kompanijama iz ovog sektora.

U saradnji sa partnerima i klijentima iz struke iz celog sveta konstantno razvijamo najbolje prakse. Sva predložena rešenja su usmerena na neposredno postizanje poslovnih rezultata i razvoj specifičnih menadžerskih i liderskih kompetenci kompetenci i kompetenci za neposredan rad sa klijentima.

Prilagođene radionice, treninzi, impact treninzi, individualni coaching i savetodavni rad pri razvoju sveobuhvatnog sistema planiranja, sprovođenja i praćenja prodajnog delovanja obezbeđuju razvoj onih sistema, metoda i kompetenci delovanja, koji su usmereni na neposredan prodajni rezultat.

Povezan sadržaj

The Future of the Sales Rep

Pročitajte više

Philips Trusted Advisor program

Pročitajte više

Sell to Doctors

Pročitajte više

Is there a Future for Medical Reps?

Pročitajte više