Trening prodaje

Naša inovativna rešenja učenja su prilagođena vašim potrebama i pomažu vam da izgradite uspešne prodajne timove i unapredite svoje poslovanje.

Bilo da je trening već gotov ili ga prilagođavamo vama, bilo da procesom upravljaju polaznici ili neko od naših iskusnih trenera – uvek kreiramo napredna i inovativna rešenja za učenje, prilagođena vašim potrebama.

Procena

Procenjujemo trenutnu poslovnu situaciju, savetujemo šta je potrebno da bi se postigao uspeh i obezbeđujemo kontinuirano merenje rezultata.

Personalizacija

Možemo vam pomoći da redizajnirate svoje postojeće treninge ili da kreirate potpuno nove materijale – bilo da su modularni ili potpuno novi.

Isporučivanje

Naše radionice mogu biti „u učionici“ ili online, bilo da je reč o jednoj od njih ili o kontinuiranom učenju – ukratko – prilagođavamo se vašim obavezama i radnom vremenu.

Praćenje

Tu smo da vam pomognemo da novostečene veštine primenite u praksi. Usmereni smo na obezbeđivanje održivog rasta prodaje vaše organizacije.

Trening bez granica

Mercuri International vam nudi jedinstven i fleksibilan pristup koji uključuje najmoderniju platformu za učenje, sveobuhvatnu biblioteku sadržaja „sa police“ i zanimljiv i prilagođen sadržaj. Uz naše integrisano iskustvo učenja, dobijate i vremenski i troškovno efikasno učenje. Lako ga možemo integrisati i u postojeće alate, da bi se pojednostavilo korisničko iskustvo.

Internacionalni trening prodaje

Zajedno radimo na tome, da sve ispostave vaše kompanije steknu odgovarajuće veštine, da bismo obezbedili uspeh vaše internacionalne prodajne strategije. Znamo kolika je važnost osmišljavanja i usaglašavanja prodajnih strategija i procesa i koliki je značaj zajedničke prodajne filozofije i kulture – a sve, da bi se stvorila vrednost za vaše kupce. Jer globalni uspeh zahteva mnogo više od dobre namere…

Sve uspešne priče

Kontaktirajte nas

Vrhunski trening vam omogućava da ostanete konkurentni u veoma kompleksnom tržištu, koje se ubrzano menja. Internacionalni treninzi Mercuri International vam pomažu, da ovo postignete. Kontaktirajte nas i javiće vam se neko od naših iskusnih stručnjaka.

    Veb-sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i primenjuju se Google politika privatnosti i uslovi korišćenja