Centar za digitalno učenje

Pripremite vaše poslovanje za budućnost

Način na koji radimo se promenio – zato moramo da promenimo i način, na koji unapređujemo naše zaposlene. Mercuri International vam obezbeđuje modularne, fleksibilne i prilagođene treninge, koji su usklađeni sa današnjim načinom poslovanja, ali vas i pripremaju za buduće izazove. Mercuri-jev Centar za digitalno učenje definiše nove načine učenja.

1. Osmišljeni u skladu sa vašim potrebama

Teško vam je da odvojite vreme za trening? Naša integrisana rešenja za učenje obezbeđuju relevantne, kratke trening module, koji ne samo da se lako uklapaju u vaš radni dan, nego su i mnogo efikasniji način učenja. Hibridno učenje se prilagođava vašim potrebama, koristeći e-learning, sesije u učionici ili virtuelne i koučing.

2. Rešenja, koja aktivno angažuju zaposlene

Dobar trening podrazumeva angažovanje učesnika, tako da on želi da napreduje. Aktivnosti sa kolegama, uverljive i pragmatične pričice, relevantni scenariji – sve to čini da učenje bude zabavno, da dođe do promene u ponašanju i učenju novih veština. Personalizovan koučing i tutoring pomažu da se otkriju slabosti i steknu nove veštine.

3. Trening bez ograničenja

Nije uvek moguće – a ni potrebno – lično prisustvovati na treningu. Razlozi mogu biti razni: ograničenja vezana za putovanja, inicijative održivosti ili jednostavno nedostatak vremena. Potreban vam je trening, koji „dolazi kod vas“, dok istovremeno omogućava iste standarde izvrsnosti na svakom digitalnom uređaju i u bilo kom formatu.


Globalni doseg – lokalna ekspertiza

Poslovanje je globalno – a da li je takav vaš trening? Naši klijenti, kolege (i posrednici) se sve češće nalaze daleko od nas, pa je teško održati potrebne veštine. Mercuri International obezbeđuje vrhunski trening – bilo gde da se nalazite – a posedujemo i interne resurse za prevođenje radi vaše lakše komunikacije sa svim učesnicima.


5. Prilagođen. Relevantan. Vredan.

Da li je vaš trening primenljiv u svakodnevnom radu? Potreban vam je trening koji razume vaše poslovanja i nudi vam prilagođene, primenljive scenarije, obezbeđujući  veštine i iskustvo, koje vašim prodajnim timovima daju pravu vrednost. Bilo da je reč o produkt-treningu, prijemu novozaposlenih ili sticanju veština prodaje – sve prilagođavamo vašim posebnim zahtevima.

6. Jedan partner, mnogo rešenja

Kako napreduje vaše poslovanje, tako se menjaju i vaše potrebe. Mercuri International je mesto, gde svi vaši zahtevi za treninzima mogu biti ispunjeni, bilo da je reč o prilagođenim ili već gotovim programima, izvedenim u učionici ili online. Mercuri ima kapacitete da odgovori na sve vaše zahteve za treningom, bez obzira koliko je veliko vaše poslovanje i bez obzira gde da se nalazite.


7. Trening se brzo menja

Jedina konstanta u današnjem svetu je promena. Potreban vam je trening, usklađen sa zahtevima tržišta, koji je izveden baš kad vam je potrebno – ako, na primer, lansirate nov proizvod – i koji je osmišljen uz svest o tome, da je „životni vek“ stečenih veština sve kraći. Takođe, trening mora biti lako prilagodljiv, kombinovan od gotovih (off-the-shelf) i vama prilagođenih sadržaja.


Ko smo?

Dobar trening vam omogućava da ostanete konkurentni na sve kompleksnijem tržištu, koje se brzo menja. 

Imamo međunarodni tim industrijskih eksperata, koji svi poseduju specifične kompetence. Bez obzira koje su vaše potrebe – produkt trening, razvoj, provera kompetenci – Mercuri ima stručnjaka za vas.

Kontaktirajte nas još danas. Voleli bismo da vam pokažemo kako Mercuri International može da vam isporuči integrisano iskustvo učenja, koje će transformisati vaše poslovanje.

Mercuri uvek daje garantovan B2B kredibilitet i izazove, koje ABB zahteva, radi unapređenja veština Prodaje zasnovane na vrednosti, bilo da je reč o Bangaloru ili Pekingu, Koventriju ili Kairu.

Allan Mitchell, Globalni rukovodilac ABB EL Academy

POVEZANE TEME

Mercuri International Group named to 2023 Training Industry Top 20™ Sales Training and Enablement Companies List

SAZNAJ VIŠE

Ponovno osmišljavanje prodaje pomoću veštačke inteligencije

SAZNAJ VIŠE