Online prodajni trening sa fasilitatorom za ambiciozne prodavce

MERCURI INTERNATIONAL

Da li tražite način da brzo, fleksibilno i uz pomoć tehnologije obučite svoje zaposlene u prodaji? Tada su naši "hibridni" treninzi rešenje za vas.

Želite da se to obavi bez nepotrebnog trošenja njihovog radnog vremena i bez putovanja? A ipak ne biste voleli da učesnici imaju samo e-learning treninge, jer oni ne daju zadovoljavajuće rezultate?

Tada su naši „hibridni“ treninzi rešenje za vas. Oni su kombinacija raznih metoda učenja (e-learning, webinari sa trenerom, implementacijski zadaci, video snimci itd.), a sadržaje su osmislili vrhunski svetski konsultanti iz oblasti prodaje i prodajnog menadžmenta.

Digitalni programi za prodavce i menadžere prodaje
Centar za digitalno učenje

ZAŠTO DIGITALNO UČENJE?

Upoznajte se sa metodologijom Digitalnog učenja Mercuri International.

Kliknite na kartice da biste se detaljno upoznali sa našim digitalnim (hibridnim) treninzima.

Na raspolaganju su vam naši digitalni (hibridni) treninzi:

Sa desne strane se nalaze opisi digitalnih programa za prodavce i sve one zaposlene koji dolaze u direktan kontakt sa klijentima

Sa desne strane se nalaze opisi digitalnih programa za menadžere prodaje odnosno sve one, koji upravljaju radom prodajnih timova

KONTINUIRANO I PERSONALIZOVANO UČENJE

BILO GDE, BILO KADA, NA BILO KOM UREĐAJU

Kada danas govorimo o digitalnom učenju - a ono donosi zaista korenite promene u način rada - znamo da to učenje treba da bude kontinuirano i personalizovano, potpuno prilagođeno korisniku. Naši zaposleni očekuju da mogu da uče bilo kada, bilo gde, koristeći bilo koji uređaj.