Mercuri Global Management Team

Frank Herbertz

Predsednik & Generalni direktor

Frank je imenovan za predsednika i generalnog direktora Grupe u julu 2014. Pridružio se kancelariji Mercuri u Dizeldorfu 1996. godine, a zatim radio na različitim pozicijama širom sveta. Bio je generalni direktor Mercuri Poland sa sedištem u Varšavi i generalni direktor Mercuri Asia u Šangaju. Pre nego što se pridružio Mercuriju, Frank se bavio poslovima sa nekretninama svoje porodice tokom spajanja, radio je kao pripravnik u Deutsche banci u Frankfurtu i Argentini/Buenos Ajresu i prošao oficirsku karijeru u nemačkim oružanim snagama. Frank je doktorirao i magistrirao ekonomiju na univerzitetima u Štutgartu, Pasauu i Frajburgu.

Mathias Pilhage

Mathias Pilhage

Finansijski direktor

Mathias je radio kao finansijski direktor od 2013. Pridružio se Mercuri International-u 2010. kao poslovni kontrolor/zamenik finansijskog direktora. Prethodno je Mathias radio u IBS AB od 2001. godine, gde je bio na pozicijama poslovnog kontrolora. Mathias je magistrirao biznis i ekonomiju na Univerzitetu Växjö.

Jenny Rahm

Jenny Rahm

Direktor marketinga

Jenny je osnovala Mercuri Digital Learning Center 2018. godine i odgovorna je za razvoj i inovacije ponude obuke prodaje unutar Grupe. Pridružila se Mercuri-ju 2004. godine i od 2007. je generalni direktor MI Italije. Pre nego što se pridružila Mercuri-ju, radila je kao viši konsultant u Deloitte Consulting-u. Jenny je doktorirala političke nauke i poslovnu ekonomiju na Univerzitetu u Salernu, Italija.

Henrik Frohm

Chief Operating Officer

Henrik je bio generalni direktor Mercuri Sweden od 2022. Pre nego što se pridružio Mercuri-ju, igrao je ključnu ulogu glavnog poslovnog konsultanta u kompaniji Fluido, vodećem Salesforce partneru. Takođe je radio kao predsednik (CEO/VD) u Mgruppen, Svenska Managementgruppen AB. Henrikovo iskustvo takođe uključuje savetodavne uloge, kao što je član Naringslivsradet-a u Kunglu. Ingenjorsvetenskapsakademien (IVA) i služi kao šef IHM poslovne mreže na IHM Business School.