Pregovaranje u prodaji

Kako postati vrhunski pregovarač

Ovaj put učenja će vam pružiti neke odgovore, ali i mnogo više. Unapredite vaše pregovaračke veštine poznavanjem faza pregovaračkog procesa i aktivnosti unutar svake faze. A da biste ovladali celim pregovaračkim procesom, steknite znanje na ovom putu učenja i postanite vrhunski pregovarač!

SAZNAJTE VIŠE O OVOJ TEMI

Da li smo vas zainteresovali? Pročitajte nešto više o ovom programu! Bilo da vas zanima jedna tema i put učenja ili nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti za to da trening odgovara vama i potrebama vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA UČENJA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!