Key Account Menadžment

KEY ACCOUNT MENADŽMENT

Postizanje izvrsnosti u upravljanju ključnim kupcima postalo je složenije i značajnije u obezbeđivanju rasta i razvoja kompanija. Zbog toga su Mercuri International i Univerzitet Sent Galen u Švajcarskoj udružili snage kako bi razvili kompletnu metodologiju upravljanja ključnim kupcima.

Naša KAM metodologija

 • Primena sistema za upravljanje ključnim kupcima u vašoj kompaniji.
 • Svi u kompaniji treba da podrže rad sa ključnim kupcima.
 • Definisanje pobedničkih strategija i taktika.
 • Razvijanje „SMART“-ciljeva za rad sa ključnim kupcima.
 • Planiranje rada sa ključnim kupcem i neprekidno merenje.
 • Razumevanje tima za donošenje odluka kod ključnog kupca.
 • Analiziranje informacija o ključnom kupcu i unošenje u smislenu i pristupačnu kompanijsku bazu.
 • Upravljanje specifičnim odnosima sa ključnim kupcem.
 • Identifikovanje mogućnosti za poslovne prilike kod ključnog kupca i isporuka rešenja.
 • Razvijanje i vrednost komunikacije.
 • Kreiranje efektivnog poslovnog plana za rad sa ključnim kupcem.
 • Upravljam teškim situacijama.

Pročitajte više

Zainteresovali smo vas? Pročitajte naš „product sheet“! Bilo da vas zanima jedna tema ili put učenja ili pak nekoliko njih, glavno što treba da obezbedite je da trening odgovara potrebama vaše kompanije.

Unapređenje veština nikada nije bilo lakše…

…jer sada možete odabrati individualne puteve učenja za vaše zaposlene ili konbinovati dva ili više njih. Evo kako sve funkcioniše:

1. UPOZNAJTE SE SA NAŠIM PUTEVIMA UČENJA

Koji putevi učenja odgovaraju članovima vašeg tima?

2. ODABERITE JEDAN ILI VIŠE NJIH

Pronašli ste jedan ili nekoliko njih koji vam odgovaraju? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP PUTEVIMA UČENJA

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A na raspolaganju smo vam i za savet o tome koji put učenja najviše odgovara vašim potrebama.


Key Account Menadžment se razvija…

Svet prodaje je nedavno prošao kroz brzu evoluciju, vođenu i tehnološkim poremećajima i seizmičkim promenama koje se tiču načina i mesta rada.  Vaši ključni kupci su srž vašeg poslovanja – pa kako onda da odnosi sa njima ostanu dovoljno lični u ovom sve udaljenijem svetu? Pregledajte naše KAM materijale da biste saznali više o toj temi i o tome kako Mercuri International može da pronađe rešenje koje odgovara i vašim potrebama.


Key Account Manager

Neka bude lično…

Svet prodaje je nedavno prošao kroz brzu evoluciju, vođenu i tehnološkim poremećajima i seizmičkim promenama koje se tiču načina i mesta rada.  Vaši ključni kupci su srž vašeg poslovanja – pa kako onda da odnosi sa njima ostanu dovoljno lični u ovom sve udaljenijem svetu? Uradite jednu procenu i saznajte da li ste u toku sa vremenom kad je KAM u pitanju!

Key Account Management Tips

Par brzih saveta za početak

Da biste na najbolji način sarađivali sa vašim ključnim kupcima, potrebno je da imate jasno definisan proces i strukturu. Evo vodiča koji „korak po korak“ objašnjava kako da krenete put uspeha u KAM.


PRVI KORACI

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše druge puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da se dogovorimo!