Ključne prodajne veštine

Želite da unapredite vaše prodajne rezultate?

Vaše ključne prodajne veštine su osnov svakog uspešnog prodajnog razgovora. Unapređenje tih veština prodaje je neizostavan deo razvoja svakog zaposlenog u prodaji. Otkrijte sve korake prodajnog procesa i steknite znanje o tome kako da primenite relevantne tehnike prodaje u svakodnevnom radu sa klijentima.

SAZNAJTE NEŠTO VIŠE

Interesuje vas ova tema? Pročitajte više! Bilo da ste zainteresovani samo za jednu oblast odnosno put učenja ili za nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti da trening odgovara potrebama vas i vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


Essential Selling Skills Man

Osnov svakog uspeha u prodaji

Najbolji prodavci dobro znaju osnove! Možda jednostavno volite izazov ubeđivanja, ali vam nedostaje veština da dobro definišete prave potrebe svojih klijenata. Ili ste harizmatična osoba i obično se približite svojim klijentima, ali se zaista borite sa rešavanjem njihovih primedbi. Ovaj put učenja će vas motivisati da naučite kako da bolje zadovoljite potrebe svojih klijenata, a naučićete i da:

  • Pripremite prodajni sastanak.
  • Koristite pravi pristup sa kupcima.
  • Definišete potrebe kupaca.
  • Pripremite efektne argumente.
  • Izađete na kraj sa primedbama.
  • Zatvorite prodaju!

POČNITE ODMAH

Kontaktirajte nas

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!