Prodaja velikih poslovnih prilika

velike prilike za prodaju zahtevaju posebne veštine

Svesni smo koliko je teško realno proceniti svaku od poslovnih prilika. Zato vam modul Prodaja velikih poslovnih prilika (Opportunity to Order) pomaže da analizirate i upravljate poslovnom prilikom i dovedete je do uspešnog završetka.

OTKRIJTE ŠTA MODUL SADRŽI

SAZNAJTE VIŠE O OVOJ TEMI

Da li smo vas zainteresovali? Pročitajte nešto više o ovom programu! Bilo da vas zanima jedna tema i put učenja ili nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti za to da trening odgovara vama i potrebama vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA UČENJA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


Naučite da radite sa velikim poslovnim prilikama

Procena prilike – Informacije potrebne za rad na jednoj poslovnoj prilici – da li postoji potreba, budžet i rokovi? Da li su zarada i mogućnost kasnijih dodatnih porudžbina prisutne? Jednostavno – da li procenjujete da ćete ostvariti uspeh?

Strategija – Otkrijte različite prodajne situacije i saznajte kojoj situaciji ova vaša prilika pripada. Kada završite sa analizom, treba da razradite taktike u odnosu na situaciju u kojoj se nalazite.

Usklađivanje sa donosiocima odluke – Ko su donosioci odluke vezano za ovu poslovnu priliku? Otkrijte različite tipove i profile i kako da povećate ili smanjite njihov uticaj.

Uspešna prezentacija – Saznajte kako da napravite dobar početak i kraj i uključite sve relevantntne elemente. I na kraju – ponašajte se u skladu sa prodajnom situacijom u kojoj se nalazite i primenite odgovarajuće taktike.

POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!