Upravljanje prodajnim aktivnostima

UPRAVLJANJE PRODAJNIM AKTIVNOSTIMA

Ne treba da se fokusiramo samo na procenu prodajnih rezultata zaposlenih, jer nam oni neće reći ništa o tome kako su postignuti, a to može dovesti do pogrešnih zaključaka. Treba da uzmemo tu informaciju, dublje analiziramo njeno značenje i sagledamo sve aspekte koji su doprineli dostizanju tog rezultata.

Naučite metod koji će vam omogućiti da ponovite ranije uspehe i/ili korigujete vaše aktivnosti kada su rezultati razočaravajući, tako što ćete identifikovati snage i slabosti u prodajnim aktivnostima vašeg tima. Unapredite veštine upravljanja prodajnim aktivnostima i planirajte uspeh.

SAZNAJTE VIŠE

Da il smo vas zainteresovali? Pročitajte više o ovom treningu! Bez obzira da li vas zanima jedan trening ili više njih – pobrinućemo se da svi oni budu prilagođeni potrebama vaše organizacije.

REŠENJA ZA RAZLIČITE POTREBE

GOTOVI ILI PRILAGOĐENI TRENINZI

Kada saznamo koje su vaše potrebe, kreiraćemo odgovarajući trening i osposobiti vas za izlaženje na kraj sa izazovima kako na individualnom, tako i na kompanijskom nivou. Različiti treninzi se mogu kombinovati, a cilj nam je da kreiramo uslove za održive promene i napredovanje. A mi možemo da vam se prilagodimo na više načina – tako što ćemo kombinovati module pojedinih treninga ili ćemo napraviti sasvim nov trening program.


O OVOM TRENINGU

Ovaj trening vam daje struktuiran model za analizu i upravljanje prodajnim aktivnostima radi unapređenja prodajnih rezultata. Zasnovan je na Mercuri-jevom RAC-PASS modelu, gde ćete naučiti sledeće:

  • Rezultat dolazi kao posledica portfolia prodavca
  • Na kome se sprovode Aktivnosti koje zavise od Kompetenci pojedinca
  • Nakon analize ovih komponenti ćete moći da uradite Plan Aktivnosti, koji će sadržati i Podršku i Superviziju.

PREGLED SADRŽAJA

UĐITE U SRŽ MODELA

Naučite RPAC-PASS metodologiju uz analizu prodajnih rezultata i merenje udaljenosti od zadatog cilja.

ISKORISTITE VAŠ PORTFOLIO

Objektivno analizirajte snage i slabosti vašeg portfolia i naučite kako da unapredite efikasnost prodajnih aktivnosti.

PLANIRAJTE BUDUĆNOST

Otkrijte koje kompetence treba da razvijete da biste dostigli vaše prodajne rezultate i napravili Prodajni Akcioni Plan za dostizanje željenih rezultata.

POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!