Upravljanje vremenom

UPRAVLJANJE VREMENOM

Svi znamo koliko je upravljanje vremenom važno, pogotovu u današnje vreme, kada živimo u brzom i dinamičnom okruženju, gde postaje sve izazovnije da se organizujemo. Upravljanje vremenom utiče na performanse i produktivnost, a pomaže i da se ispune rokovi i da krajnji ishod bude na zadovoljavajućem nivou.

Ovaj program pomaže učesnicima da razviju i ojačaju veštine upravljanja vremenom. Naučiće kako da primene prave taktike za organizaciju svojih zadataka i umeće da odrede koje zadatke treba da obavljaju, a koje da „stave po strani“.

Time management

SAZNAJTE VIŠE

Da li vas zanima ovaj trening? Više informacija ćete dobiti klikom na donje dugme! Bilo da ste zainteresovani za jedan trening ili nekoliko njih, naš je posao da se pobrinemo da svi treninzi odgovaraju vašim potrebama.

REŠENJA ZA RAZLIČITE POTREBE

GOTOVI ILI PRILAGOĐENI TRENINZI

Kada saznamo koje su vaše potrebe, kreiraćemo odgovarajući trening i osposobiti za izlaženje na kraj sa izazovima kako na individualnom, tako i na kompanijskom nivou. Različiti treninzi se mogu kombinovati, a cilj nam je da kreiramo uslove za održive promene i napredovanje. A mi možemo da vam se prilagodimo na više načina – tako što ćemo kombinovati module pojedinih treninga ili ćemo napraviti sasvim nov trening program.


O TRENINGU

Ovaj trening osposobljava učesnike da razviju i osnaže veštine upravljanja vremenom i planiranja i tako postanu efektivniji i efikasniji.

  • Određivanje prioriteta – razdvojite bitno od hitnog
  • Naučite kako da budete efikasni i efektivni i istovremeno unapredite svoju produktivnost
  • Kako delegirati i šta time dobijamo
  • Kradljivci vremena – koji su i kako ih izbeći

PREGLED SADRŽAJA

ODREDITE PRIORITETE I SMANJITE STRES

Kategorizujte i uporedite svoje ciljeve i odredite prioritete u zavisnosti od njihove važnosti. Postavite rokove i obezbedite da budu ispoštovani.

BUDITE EFIKASNI I
EFEKTIVNI

Za postizanje svojih ciljeva optimalno iskoristite vreme i istovremeno unapredite produktivnost i kvalitet.

DELEGIRANJE I KRADLJIVCI VREMENA

Naučite kako da delegirate da biste se rasteretili, omogućite da članovi vašeg tima napreduju tako što ćete im pomoći da ne gube dragoceno vreme.

POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!