Prodaja zasnovana na vrednosti

Prodaja zasnovana na vrednosti

Kupci danas očekuju više od samo odličnog proizvoda – oni očekuju rešenja za njihove poslovne izazove. Pogledajte video koji govori o tome, kako vam prodaja vrednosti može pomoći da ostanete konkurentni i relevantni na sve izazovnijem tržištu.

PRODAJTE VREDNOST, A NE PROIZVODE!

Omogućite svojim kupcima da uvide pravu vrednost vaše ponude tako što će do njih vaša poruka stići ubedljivo i jasno. Dakle – prodaja vrednosti je ključna! U današnjim sve izazovnijim prodajnim situacijama tradicionalna prodaja više nije dovoljna. Klijenti žele da rade sa prodavcima koji razumeju njihove poslovne ciljeve i mogu im pomoći da te ciljeve postignu, umesto da se trude da im prodaju proizvode ili usluge. Upravo zato vam nudimo trening Prodaja zasnovana na vrednosti. On će vam dati sva rešenja koja su vam potrebna.

Prodaja zasnovana na vrednosti je tip prodaje, koji skreće fokus sa proizvoda na kupca.  

SAZNAJTE VIŠE

Da li smo vas zainteresovali? Pročitajte nešto više o ovom programu! Bilo da vas zanima jedna tema i put učenja ili nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti za to da trening odgovara vama i potrebama vaše kompanije.

Otkrijte naše ostale puteve učenja

… koji mogu biti kupljeni individualno ili u kombinaciji sa ostalim treninzima. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA UČENJA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


Prodaja zasnovana na vrednosti u praksi

ABB je primenio prodaju zasnovanu na vrednosti da bi izašao na kraj sa izaozvima, sa kojima se susreću u preko 100 zemalja u kojima posluju. Da bi jedan trening program bio uspešan, on mora biti zanimljiv. Mora da inspiriše polaznike za sticanje praktičnih veština i da stalno žele da uče. Mi smo, dakle, obezbedili sadržaj, koji je bio usklađen sa njihovim svakodnevnim situacijama, a polaznicima iz kompanije ABB smo omogućili da imaju stvaran osećaj napretka i postignuća – prodajni timovi su mogli da vide i osećaju koristi od sticanja novih veština i bili su usmereni na vrednost, koju donose klijentima.


POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!