Mercuri International & Johnson Controls osvajaju ZLATO na 2021 Brandon Hall Group HCM Excellence Awards

Mercuri International i Johnson Controls su zajedno osvojili Brandon Hall Group Gold nagradu u kategoriji ‘Excellence in Sales Performance’. Njihova zajednička pobeda je objavljena 19. avgusta 2021. Pobednici se nalaze na ovom linku.

Mercuri International je nagradu osvojio zajedno sa Johnson Controls, globalnim liderom za pametne, zdrave i održive građevine i to za saradnju na Sales Excellence Akademiji za zemlje bliskog istoka i Afrike. Sales Excellence Akademija je formirana na bazi proverenih i dokazanih metodologija ispitivanja potreba kupaca, a koje su prilagođene posebnim potrebama Johnson Controls.

“Naše blisko partnerstvo sa Johnson Controls pokazalo je vrednost precizno fokusiranih tehnika obuke prodaje, što je rezultiralo merljivim povećanjem obima ugovora i radikalno smanjenim vremenskim intervalima potrebnim za zaključivanje ugovora. Ova nagrada prepoznaje naporan rad i posvećenost poboljšanju obe kompanije – i posebno je zadovoljavajuća s obzirom na izazovne uslove u poslednje dve godine.“ Frank Herbertz, predsednik i izvršni direktor, Mercuri International Group.

U početku je program kreiran sa većinom učenja koje se isporučuje u off-line formatu (u učionici) na osnovne teme prodajnih veština, poznavanja proizvoda i procesa prodaje. Od početka pandemije Akademija je pretvorena u potpuno digitalni virtuelni format.

“Ponosni smo što smo dobili Zlatnu nagradu Grupe Brandon Hall koja nas stavlja rame uz rame sa vodećim korporacijama širom sveta koje su uspešno implementirale programe, strategije, procese i alate i dostigle merljive rezultate. MeA Prodajna akademija pokrenuta je sa vizijom da se napravi vrhunski prodajni program za naše prodavce i ovaj jedinstveni prilagođeni program obučio je preko 6000 registrovanih polaznika od 2019. godine, obezbeđujući razvoj talenata koji su veoma angažovani i željni inovacija i stvaranja budućnosti.“ Ali Salameh, Director Sale & Marketing, Middle East & Africa, Johnson Controls.

“Brandon Hall Group Excellence Awards 2021. godine pružaju preko potrebno i zasluženo priznanje organizacijama koje su nastojale da podrže svoje zaposlene tokom do sada nezabeleženog prekida rada izazvanog pandemijom COVID-19″, rekla je COO Brandon Hall Group i liderka programa HCM Excellence Awards Rachel Cooke. „Nagrade daju validaciju najboljih praksi u svim oblastima HCM-a u vreme kada nikada nisu bile važnije poslodavcima, zaposlenima i klijentima.”

Prijave je ocenjivala komisija iskusnih, nezavisnih viših stručnjaka za industriju, analitičara Brandon Hall grupe i rukovodilaca na osnovu ovih kriterijuma: uklapanje sa potrebom klijenta, dizajn programa, funkcionalnost, inovacije i sveukupne merljive prednosti.

Dobitnici nagrade za izvrsnost trebalo bi da budu nagrađeni na HCM Konferenciji o izvrsnosti Brandon Hall Group, Feb. 1-3, 2022, na Hilton West Palm Beachu na Floridi. Odabrani pobednici takođe će biti prezenteri na sesijama, deleći svoje vodeće prakse tokom konferencije.

“Dodali smo nekoliko kategorija nagrada ove godine kako bismo se posebno pozabavili kritičnim potrebama, uključujući način na koji su organizacije rešavale novu dinamiku rada i ugrađile principe različitosti, jednakosti i inkluzije u svoje HCM prakse“, rekao je generalni direktor Brandon Hall Grupe Majk Kuk. „Pobedničke organizacije u svim kategorijama demonstrirale su pristup usmeren na korisnike dok su obezbeđivali superiorne poslovne rezultate pod izazovnim i do sada nezabeleženim uslovima. Demonstriranje uticaja HCM-a na posao je ono što izdvaja naše nagrade.”

Pročitajte više o Brandon Hall Group Excellence nagradama.

O Johnson Controls

Mi u Johnson Controls (NYSE:JCI) transformišemo sredine u kojima ljudi žive, rade, uče i igraju se. Kao globalni lider u pametnim, zdravim i održivim zgradama, naša misija je da ponovo zamislimo performanse zgrada koje služe ljudima, gradovima i planeti.

Sa istorijom dužom od 135 godina inovacija, Johnson Controls planira budućnost za industrije kao što su zdravstvo, škole, data centri, aerodromi, stadioni, proizvodnja i šire kroz svoju sveobuhvatnu digitalnu ponudu OpenBlue. Sa globalnim timom od 100.000 eksperata u više od 150 zemalja, Johnson Controls nudi najveći portfolio građevinske tehnologije na svetu, softver, kao i servisna rešenja sa nekim od najpouzdanijih imena u industriji. Za više informacija posetite www.johnsoncontrols.com ili nas pratite na @johnsoncontrols na Tviteru.

O Brandon Hall Group

Brandon Hall Group vodi najveći i najduži program dodele nagrada u oblasti upravljanja ljudskim resursima (human capital management). Kao nezavisna HCM istraživačka i analitičarska firma sprovode studije o učenju i razvoju, upravljanju talentima, razvoju liderstva, raznolikosti, jednakosti i inkluziji, sticanju talenata i HR/Workforce menadžmentu. Ove referentne studije pomažu organizacijama strateškim uvidima za rukovodioce i praktičare odgovorne za rast i poslovne rezultate. Kombinujući studije istraživanja sa najboljom praksom sa dodele nagrada, Brandon Hall Group je pomogla više od 10.000 klijenata na globalnom nivou, a više od 28 godina rade na objavljivanju globalnih istraživanja i savetovanja. U srži njihovih ponuda je program članstva koji kombinuje istraživanje i neograničen pristup podacima i analitičarima. Članstvo omogućava rukovodiocima i praktičarima da donose prave odluke o ljudima, procesima i sistemima.

Brandon Hall Group takođe izdaje sertifikate za profesionalce iz oblasti biznisa i upravljanja ljudskim resursima kako bi stekli akreditive za napredovanje u karijeri. (www.brandonhall.com)

Kontakt:

Daniela Vidakovic Lundin, Global Marketing Manager
Mercuri International Group
Email: press@mercuri.net