Prezentacione veštine 2.0

Prezentacione veštine

Biti dobar u efikasnom predstavljanju informacija je ključno u procesu prodaje. Znamo da predstavljanje nekima može biti izazovnije, dok drugi uživaju u svakoj sekundi. Uz malo rada, prenošenje vaše poruke tokom prezentacije može biti i uzbudljiv i efikasan način komunikacije. Vreme je, dakle, da osvežite svoje prezentacione veštine!

Uticajna prezentacija

SAZNAJTE NEŠTO VIŠE

Interesuje vas ova tema? Pročitajte više! Bilo da ste zainteresovani samo za jednu oblast odnosno put učenja ili za nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti da trening odgovara potrebama vas i vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


Uticajna prezentacija

Cilj programa je unapređenje veština i samopouzdanja potrebnih za uspešno prezentovanje. Prateći ovaj put učenja učesnici će se upoznati sa procesom razvoja i izvođenja prezentacije, zajedno sa mnoštvom saveta kako da svojim slušaocima pruže nezaboravno iskustvo.


Presentation Skills Woman

Alati uspešnog prezentera

Komunikacija – Saznajte kako da komunicirate na jasan i efikasan način, istražite različite komunikativne stilove, tipove ličnosti i kako da se nosite sa njima. Naučite da aktivno slušate kako biste bolje razumeli svog sagovornika.

Poruka – Saznajte kako da izgradite moćnu prezentaciju, počevši od organizovanja sadržaja govora do prenosa poruke u PowerPoint prezentaciju i dodavanja pripovedačkih (storytelling) elemenata za veće angažovanje gledalaca.

Prisutnost – Otkrijte kako da koristite govor tela sa samopouzdanjem kontrolišući ga i igrajući se izrazima lica, tonom glasa i pokretima, sa ciljem da zaokupite pažnju vaših slušalaca od početka do kraja prezentacije.

Usmeravanje slušalaca – Saznajte kako da postupate sa primedbama sagovornika, upravljate vremenom, a nerve i stres držite pod kontrolom.

Infrastruktura – Pripremite neophodnu „infrastrukturu“ za vašu prezentaciju i proverite da li sve radi. Otkrijte kako da vodite prezentaciju u različitim situacijama (virtuelno okruženje, mali i veliki sastanci) i efikasno komunicirate sa gledaocima.


POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!