Veštačka inteligencija u prodaji

Veštačka inteligencija (AI) postaje sve važnija u prodaji. Pruža mogućnost korišćenja čat-botova i analitičkih alata. Mercuri International prepoznaje važnost AI, ali naglašava da su potrebni vešti profesionalci da bi se njen potencijal u potpunosti iskoristio. A korišćenjem AI zajedno sa snažnom izgradnjom odnosa sa klijentima i veštinama, koje im dodaju vrednost, može se unaprediti i efikasnost prodaje.

Konverzaciono učenje

Mercuri nudi alate za konverzaciono prodajno osposobljavanje u cilju učenja u toku rada. Koristimo „pull“, „push“ i vođena iskustva na platformama kao što su Teams, Slack i Webex.

Učenje u toku rada

Mercuri-jeva prediktivna analitika zasnovana na AI osnažuje menadžere prodaje, a čat-botovi unapređuju prodajno osposobljavanje i razvoj kompetenci za poslovanje.

Autonomna prodaja

Alati za prodajno osposobljavanje Mercuri International i iskustvo u AI su kao rezultat dali autonoman prodajni sistem, koji omogućava da se zaposleni osposobljavaju kroz konverzaciono učenje.

Prodaja zasnovana na podacima

Mercuri-jeva kvantitativna i kvalitativna analiza podataka, prodaja i klijenata pomaže koučevima da daju preporuke zasnovane na podacima. A to dovodi do formiranja uspešnog prodajnog tima.

Ponovno osmišljavanje prodaje

Otkrijte nesumnjive prednosti korišćenja AI u poslovanju i edukaciji. Postoje otvorena pitanja vezana za primenu u praksi, ali AI utiče na naše živote na više načina. Više o tome saznajte na našim webinarima, podkastovima i blog postovima i na našem snimljenom predavanju.

Često postavljana pitanja

Rapidnim porastom korišćenja veštačke inteligencije (AI), postoje mnoga pitanja vezana za neke izazove i primenu u praksi. Prelistajte često postavljana pitanja da biste dobili uvide i bili u stanju da donesete odluku zasnovanu na informacijama. Pogledajte ovde.

Podkast

Pratite Sales Boost podkast i poslušajte kratke, ali korisne intervijue o AI u prodaji i ostalim temama. Stručnjaci pričaju o novim perspektivama i dovode u pitanje dosadašnji poredak stvari da bi vam pomogli da transformišete svoj posao.
Snimak svih epizoda.

Dobra investicija u koučing prodaje u kompaniji iz hemijske industrije

Unapređenje veština za predstavljanje vrednosti u komunikaciji sa klijentima u zdravstvu

ČITAJTE DALJE

Digital Learning Center

SAZNAJTE VIŠE

Strateško partnerstvo za unapređenje AI i "chatbot" kapaciteta

SAZNAJTE VIŠE

Mercuri International na listi "Top 20 Online Sales Training Companies 2020"

SAZNAJTE VIŠE

KONTAKTIRAJTE NAS

Otkrijte šta Mercuri International može da uradi za vašu kompaniju da biste unapredili svoje prodajne rezultate korišćenjem učenja, zasnovanog na veštačkoj inteligenciji.

    Veb-sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i primenjuju se Google politika privatnosti i uslovi korišćenja