Mercuri International nagrađen kao jedna od 20 Najboljih Sales Training Kompanija 2015 Globalno

Objava za štampu

Mercuri International je još jednom izabran za jednu od 20 Najboljih Sales Training Kompanija globalno od strane Training Industry, Inc. Lista je deo Training Industry misije da kontinuirano prati tržište treninga i najbolje dobavljače trening usluga i tehnologija. 

Izbor za ovogodišnju listu 20 Najboljih Sales Training Kompanija je bio zasnovan na sledećim kriterijumima:

  • Uticaj na industriju prodajnog treninga
  • Inovacija na tržištu prodajnog treninga
  • Veličina kompanije i potencijal rasta
  • Spektar ponuđenih usluga
  • Jačina usluženih klijenata
  • Geografski domet

“Segment prodajnog treninga je u 2015 pokazao visok stepen inovativnosti sa kontinuiranom stopom rasta iznad proseka.” kaže Ken Taylor, COO, Training Industry, Inc. “Kompanije odabrane za ovogodišnju listu su vodeće u razvoju novih strategija u mobilnom učenju, micro-učenju i inovaciia u održivosti u podršci njihovih programa.” 

“Ovogodišnja lista pokazuje kontinuiranu snagu i kvalitet ponude u Segmentu prodajnog treninga,” kaže Doug Harward, CEO, Training Industry, Inc. “Ove organizacije su vodeće u pružanju inovativnih proizvoda i usluga svojim klijentima u njihovim željenim modalitetima.”

“Veoma smo srećni što smo još jednom nagrađeni za sav uticajni posao koji obavljamo sa klijentima širom sveta”, kaže Mr. Frank Herbertz, CEO Mercuri International Group.

Press Kontakti

Frank Herbertz, CEO Mercuri International Group press@mercuri.net Telefon: +86 136 2179 5242

Ken Taylor, COO TrainingIndustry.com Telefon: +1 (919) 653 4992 ktaylor@trainingindustry.com

O TrainingIndustry.com

TrainingIndustry.com ističe najnovije vesti, članke, studije slučaja i najbolje prakse u okviru trening industrije. Naš fokus je na podršci posvećenim poslovnim i trening profesionalcima da dobiju informacije, uvid i alate koji sui m potrebni da bi efikasnije obavljali svoj posao.

O Mercuri International

Sa našom jedinstvenom kombinacijom konsalting i trening ekspertize, pomažemo preko 15,000 kompanija godišnje u više od 40 zemalja, na preko 30 jezika, da postanu efikasnije u svojim prodajnim aktivnostima i dostignu neophodna poboljšanja i reziltate.