Liderstvo u prodaji

RUKOVOĐENJE PRODAJNIM TIMOVIMA

Efikasno liderstvo – to je definitivno nešto, što je lakše reći nego uraditi, sa mnogo faktora koji utiču na optimalan način rukovođenja. Savremeno radno mesto sa rastućom fleksibilnošću zahteva i savremenog rukovodioca, a ponekad to rukovođenje čak mora i da se obavlja „na daljinu“. Pa, šta to onda znači za vas, kao rukovodioca? Kako možete da razvijete svoje liderske sposobnosti? Kako možete da ih prilagodite udaljenom timu, ako je potrebno?

Uz pomoć ovog programa saznajete kako efikasno da rukovodite svojim timom u okruženju koje se svakodnevno menja.

SAZNAJTE NEŠTO VIŠE

Interesuje vas ova tema? Pročitajte više! Bilo da ste zainteresovani samo za jednu oblast odnosno put učenja ili za nekoliko njih – mi ćemo se pobrinuti da trening odgovara potrebama vas i vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


Naučite kako da budete bolji i efikasniji lider

Rukovođenje „na daljinu“ Koji su izazovi vođenja tima na daljinu? Otkrijte rizike, kao i mogućnosti rada na daljinu.

Komunikacija je ključna – Saznajte kako da razumete i koristite različite načine komunikacije. Mnogi faktori utiču na komunikaciju između dve osobe, a za početak moramo sagledati različita lica poruke i različite tipove ličnosti.

Aktivna komunikacija – Kako upravljate izazovnom komunikacijom? Aktivna komunikacija vam omogućava da komunicirate na način koji vas čini prijatnim i lakim za razumevanje, čak i kada ne govorite.

Vođenje virtuelnih sastanaka – U eri koju karakteriše sve veća međusobna udaljenosti i kratko vreme pažnje, virtuelni sastanci igraju ključnu ulogu, jer su postali deo naše stvarnosti. Oni su glavni adut koji možete da koristite za treniranje i motivisanje. Kako, dakle, komunicirate da biste optimizovali svoje virtuelne sastanke?

Adaptivno liderstvo Saznajte kako da prilagodite svoj liderski stil prema različitim tipovima ljudi i nivoima kompetentnosti.

Biti kouč – Veliki lider osnažuje tim uz pomoć koučinga, postavlja jasne ciljeve i drži ekipu angažovanom i motivisanom.

Upravljanje rada tima „na daljinu“ – od formiranja tima koji radi na daljinu, do toga da članovi vašeg tima budu motivisani, da ostanu usklađeni – saznajte kako da osnažite svoj udaljeni tim.

Prevazilaženje kulturoloških razlika– Biti svestan kulturnih opredeljenja i biti sposoban da se nosiš sa njima ključno je za efikasno rukovođenje.


POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!