Prodaja „na daljinu“

ZAŠTO JE VAŽNA PRODAJA „na daljinu“?

Nove tehnologije su značajno proširile naše mogućnosti kada je u pitanju interakcija sa klijentima. Otkrijte kako da najbolje iskoristite prodaju „na daljinu“ i kako da svaki sastanak bude uspešan! Pročitajte više o putu učenja „Prodaja na daljinu“ ili preuzmite kontrolnu listu za organizovanje uspešnog onlajn sastanka.

PRAKTIČNA „ČEK-LISTA“

Priprema je i dalje ključni korak, bez obzira da li komunicirate sa klijentima uživo ili onlajn. U ovakvoj situaciji je još važnije da potpuno razumete šta treba da bude željeni ishod i sledeći koraci nakon sastanka.

SAZNAJTE VIŠE

Zainteresovani? Pročitajte nešto više o ovom putu učenja! Bilo da vas zanima jedna tema i put učenja ili nekoliko – mi ćemo se pobrinuti za to, da program bude potpuno prilagođen vama i potrebama vaše kompanije.

Unapređenje veština ne može biti jednostavnije…

…sa licencama za puteve učenja, koje možete kupiti pojedinačno ili kombinovati nekoliko sadržaja. A evo kako sve funkcioniše:

1. PROUČITE SVE PUTEVE UČENJA

Tako ćete steći osećaj za to, što je potrebno vama i/ili vašem timu.

2. IZABERITE JEDAN ILI NEKOLIKO PUTEVA UČENJA

Pronašli ste ono što vas zanima? Odlično!

3. OBEZBEDITE PRISTUP

Kontaktirajte nas da bismo vam obezbedili pristup! A možete se i posavetovati sa nama i pronaći najbolji paket – baziran na vašim potrebama.


10 saveta za uspešnu prodaju „na daljinu“

Ako klijenta u toku celog prodajnog procesa ne možete da vidite „uživo“ ni jedamput, to može biti izazov. Ne zaboravimo da je govor tela jedan vrlo važan deo komunikacije sa (potencijalnim) klijentima. Zato je veoma teško ostaviti lični pečat u ovom onlajn svetu. Pogledajte naših 10 saveta za unapređenje rada „na daljinu“.


POČNITE ODMAH

KONTAKTIRAJTE NAS

Kakav god da je izazov sa kojim se susrećete, Mercuri International ima put učenja za vas. Pregledajte naše ostale puteve učenja koji trening donose gde god da se nalazite i kada vam odgovara. Potrebno vam je prilagođeno rešenje? Kontaktirajte nas da porazgovaramo!