Budućnost prodaje počinje sada

Svet prodaje se brzo menja. Vaši timovi zaslužuju trening će im pomoći da uvek budu jedan korak ispred.

Upoznajte naše treninge prodaje

Osmišljeno za vas

Procenjujemo stanje i osmišljavamo savršen probram obuke za vašu organizaciju – relevantan sadržaj i dinamika koji zaokupljaju pažnju učesnika.

Na vašoj strani

Trening je samo pola priče – pomažemo vam da primenite novostečene prodajne veštine u realnim poslovnim situacijama, bilo da radimo virtuelno ili u učionicama. Ulažemo našu energiju u vaš uspeh.

Gde god da ste

Za naše treninge granice nemaju značaj – pomažemo vam da izgradite strategiju prodajne izvrsnosti, koja funkcioniše u celoj kompaniji, bez obzira na to gde se timovi nalaze.

ZAŠTO MERCURI INTERNATIONAL?

Pomažemo vam da postignete odlične prodajne rezultate danas i sutra. Mi u Mercuri International smo svesni da odlične prodajne rezultate možete postići samo daljim razvojem prodaje, inspirisanjem vaših timova i ulaganjem u njihov uspeh. Pružamo najsavremeniju i inovativnu obuku na lokalnom ili globalnom nivou, bez obzira na to gde se nalazite, i podržavamo rast vaših zaposlenih i razvoj vaše prodaje.

O NAMA
POČNITE SA TRENINZIMA JOŠ DANAS

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI?

Mi u Mercuri-ju smo svesni da svet prodaje ne miruje, tako da stalno ažuriramo našu ponudu. Analiziramo, prilagođavamo, primenjujemo i negujemo i onda ponavljamo iznova i iznova, da bismo postigli zaista izvanredne rezultate. A Mercuri Research se fokusira na razvoj veština koje su vam potrebne sutra, a ne samo danas.

TRENING PRODAJE

Programi za obuku prodavaca

Bilo da je digitalna, individualna ili obuka pod vođstvom konsultanta, uvek kreiramo napredna i inovativna rešenja za učenje prilagođeno vašim potrebama.

Omogućite zaposlenima da steknu veštine koje su im potrebne za rast i dostignu pun potencijal. Razvijamo veštine kroz širok spektar programa obuke. Saznajte kako da aktivno slušate i profesionalno komunicirate sa svojim klijentima ili efikasnije upravljate svojim vremenom – sve to u cilju rasta i vašeg tima i vaše kompanije. Pregledajte našu biblioteku treninga.

BIBLIOTEKA TRENINGA
 • Komunikacija
 • Upravljanje vremenom
 • Veštine poslovnog prezentovanja

Uspešna prodaja počinje pre nego što upoznate kupca. Planiranje je od suštinskog značaja za uspešnu prodaju i ostvarivanje postavljenih ciljeva - nudimo vam strateške elemente da to i postignete. Obuka za planiranje prodaje Mercuri pokriva sve – od upravljanja prilikama za prodaju i planiranja prodajnih aktivnosti do prodaje preko različitih kanala prodaje. Pregledajte našu biblioteku programa za obuku.

BIBLIOTEKA TRENINGA
 • Analiza konkurencije
 • Planiranje prodajnih aktivnosti
 • Upravljanje prilikama za prodaju
 • Upravljanje ključnim kupcima (KAM)

Skup ključnih znanja i veština, koje su potrebne vašim zaposlenima, koji komuniciraju sa klijentima, bilo da je reč o nalaženju novih ili o komunikaciji sa postojećim klijentima – virtuelno ili uživo. U poslovnom okruženju koje se stalno razvija, od suštinskog je značaja da vaši timovi ostanu konkurentni. Obezbeđujemo proverene alate i znanja za unapređenje polja za razvoj kod vaših zaposlenih. Naši programi obuke pokrivaju sve, od osnovnih tehnika prodaje do pregovora o cenama, prodaje putem društvenih mreža, telefona i još mnogo toga. Pregledajte našu biblioteku treninga.

BIBLIOTEKA TRENINGA
 • Prodaja vrednosti
 • Prodaja “na daljinu”
 • Pregovaranje (u prodaji)
 • Unapređenje rada sa klijentima

Odličnim timovima je potrebno odlično rukovođenje i menadžment. Pomažemo vam da na najbolji način usmerite svoju najvredniju imovinu - vaše ljude. Uspešni rukovodioci su dobri u inspirisanju svojih timova, a istovremeno ih usmeravaju u pravom smeru da ispune svoje zadatke. Pregledajte našu biblioteku treninga.

BIBLIOTEKA TRENINGA
 • Efikasno rukovođenje
 • Koučing prodavaca
 • Kako motivisati svoj tim
 • Kako delegirati

Zadovoljni klijenti

"Projekat sa Mercuri Srbija je bio jedan od ključnih momenata u razvoju Infostud-a. Trajao je 6 meseci, a prve rezultate smo dobili vrlo brzo. Rezultati tima koji se bavi telefonskom prodajom su porasli za 80%, a tima za direktnu prodaju 60% u prvoj godini. Od tada imamo konstantan godišnji porast prodaje za više od 30%. "

Sonja Ćetković

Infostud Poslovi

"Mi u Tojoti imamo visoka očekivanja od naših menadžera, pa samim tim i od konsultanata sa kojima radimo na unapređenju njihovih liderskih kapaciteta. Mercuri je naš partner u toj oblasti za celu Evropu i želimo da kažemo da je projekat veoma uspešno protekao. Osim što su nam pružili uniforman pristup za sve obuhvaćene zemlje, saradnja sa njima je bila uspešna i zbog lakoće komunikacije sa njima i jasne podele odgovornosti unutar projekta. "

Fredrik Fjellstedt

Toyota

Procena

prodajne izvrstnosti

Definisali smo 9 ključnih faktora koji određuju sposobnost kompanije da se brzo i uspešno adaptira na uslove prodaje, koji se konstantno menjaju. Naš 10-minutni upitnik daje veoma brz uvid o tome u kom delu je vaše poslovanje uspešno, a u kom može biti unapređeno, pomažući vam da fokusirate svoje napore tamo gde je to najvažnije.

SAZNAJ VIŠE
Hajde da počnemo

Saznajte šta mercuri može da uradi za vas

Stalo nam je do vaše prodaje. Ukoliko želite da saznate više o tome kako vam možemo pomoći, molimo vas da nas kontaktirate. Biće nam drago da vam pokažemo kako Mercuri može da vam pomogne da unapredite vaš biznis!

KONTAKTIRAJTE NAS