Mercuri International Group na listi Top 20 kompanija za obuku iz oblasti prodaje za 2019. godinu

Mercuri International je ponovo, od strane TrainingIndustry.com, izabran za jednu od 20 najboljih kompanija za obuku u prodaji na globalnom nivou. Lista je deo misije Training Industry-a da kontinuirano prati tržište najboljih i najinovativnijih pružalaca usluga i tehnologija za obuku.

Izbor preduzeća na listu najboljih kompanija za obuku iz oblasti prodaje u 2019. godini zasnovan je na sledećim kriterijumima:

  • Vodeća misao i uticaj na sektor obuke u oblasti prodaje
  • Širina i kvalitet prodajnih obuka i kompetencija
  • Veličina kompanije i potencijal rasta
  • Prepoznavanje i inovacije u industriji
  • Snaga klijenata i geografska obuhvatnost

Prema rečima g. Ken Taylor-a, predsednika kompanije Training Industy, Inc., tržište za obuke u oblasti prodaje vidi inovativne pristupe u poboljšanju iskustva učenika pomoću novih tehnologija i interaktivnih sadržaja. On kaže: „Najboljih 20 kompanija za obuku u prodaji vode putem koji stvara iskustvo kombinujući online biblioteku, procene, alate za osnaživanje i ostala pomagala u radu kroz virtualne i klasične treninge s trenrom. Ovi kombinovani programi (blended programs) doprinose boljem pamćenju i, konačno, većem učinku prodajnih timova.“

„Kompanije na ovogodišnjoj listi Top 20 su vodeće u sektoru obuke o prodaji“, izjavila je Danielle Draewell, analitičarka za istraživanje tržišta u Training Industry, Inc.. Prema njenim rečima, nedavno pokrenut Centar za digitalno učenje pri Mercuri International grupaciji, pruža prilagođeno i integrisano digitalno učenje, te objedinjuje tradicionalno i online učenje, a sve u skladu s najboljim praksama.“

„Veoma smo srećni što smo još jednom nagrađeni za sav uticajan posao koji obavljamo sa klijentima širom sveta“, rekao je Frank Herbertz, Predsednik i izvršni direktor Mercuri International-a.

Nešto o Training Industry, Inc.

Training Industry (https://trainingindustry.com) donosi vesti, članke, webinare i izveštaje o istraživanjima koji su usmereni na podršku korporativnom lideru za obuku i nudi dopunske preporuke stručnjacima za obuku koji žele da pronađu proizvode ili usluge na https://trainingindustry.com/rfp .

Kontakt:

Milomir Ždrale, Direktor
E-mail: milomir.zdrale@mercuri.rs
Telefon: +381 63 101 66 96

Vesna Rodić, Asistent
Telefon: +381 11 630 04 03
E-mail: vesna.rodic@mercuri.rs