Internacionalni trening prodaje

Ostvarenje održivih promena u vašoj internacionalnoj organizaciji zahteva sposobnost konstantnog prilagođavanja i učenja novih veština. Ono podrazumeva i preuzimanje novih uloga u komunikaciji sa kupcima, da bi se zadobila i zadržala njihova lojalnost. Mercuri-jevi internacionalni treninzi prodaje će vaše timove usmeriti u pravom pravcu.

Stvaranje internacionalnog uticaja

Pružamo vam odgovarajuće alate za istovremenu implementaciju vaše internacionalne prodajne strategije i filozofije na više jezika i u raznim zemljama, da biste maksimalno iskoristili i sinergiju i primenili principe ekonomije obima.

Svesni smo izazova (i prilika) kada treba da se razvija internacionalna prodajna kultura, a da se istovremeno vodi računa o specifičnosti zemalja u kojima se posluje. Naš krajnji cilj je stvaranje vrednosti za naše klijente, a to činimo tako, što pružamo najveći mogući nivo usluge i podrške za optimizaciju prodajnog potencijala vaše multinacionalne kompanije.

Struktuirano upravljanje projektima

Obezbeđujemo uspešnu primenu i željene rezultate zahvaljujući harmonizovanom pristupu kroz struktuirano upravljanje projektom i efektivnu komunikaciju.

Povećanje efikasnosti sektora prodaje

Merenjem rezultata uz pomoć ranije dogovorenih KPI-jeva obezbeđujemo održive promene u vašoj organizaciji.

Povećanje lojalnosti kupaca

Uz potrebne veštine i znanje internacionalni timovi mogu efikasno da komuniciraju sa kupcima, izlaze u susret njihovim potrebama i grade dugoročne odnose.

Obezbeđujemo internacionalnu prodajnu izvrsnost

Sa više od 50 godina iskustva u radu na internacionalnim projektima, naša globalna mreža menadžera projekata sarađuje sa našim klijentima u cilju postizanja njihovog uspeha. Osim toga, nudimo vam vrhunska rešenja za unapređenje prodaje, bilo da su prilagođena ili standardizovana, kao i dizajn međunarodnih projekata radi postizanja sinergije.

USPEŠNE PRIČE

Kontaktirajte nas

Vrhunski trening vam omogućava da ostanete konkurentni u veoma kompleksnom tržištu, koje se ubrzano menja. Internacionalni treninzi Mercuri International vam pomažu, da ovo postignete. Kontaktirajte nas i javiće vam se neko od naših iskusnih stručnjaka.

    Veb-sajt je zaštićen reCAPTCHA-om i primenjuju se Google politika privatnosti i uslovi korišćenja